01.05.2012 - Reduceri pentru companii

Reduceri pentru companiile care aleg mai multe servicii Alegeti serviciile noastre de Internet, de mentenanta PC si de instalare de echipamente de alarma / supraveghere si, pe langa reduceri substantiale la tarife, beneficiati si de suport tehnic prompt si eficient. Cunoscand intreg ecosistemul IT&C din IMM-ul dvs., putem interveni rapid pentru rezolvarea oricarei probleme IT.
Pentru a beneficia de serviciile de Internet in conditii optime, dar si pentru a nu avea sincope in inregistrarile realizate de sistemele dvs. de inregistrare video, trebuie sa nu existe intreruperi in cadrul retelei si sistemelor dvs. de calcul. Pentru aceasta, echipa noastra profesionista va vine in ajutor cu solutii eficiente in cazul tuturor problemelor ce pot aparea.
Totusi, este clar ca orice interventie s-ar realiza mult mai rapid si, implicit, mult mai ieftin, daca am cunoaste in detaliu, de la bun inceput, intreaga dvs. retea de date / Internet, cat si pe cea destinata supravegherii video.
Prin oferirea tuturor acestor servicii de catre noi, veti beneficia de reduceri la tarife (fata de cazul in care ati achizitiona serviciile de la 3 firme diferite) si de reducerea la minimum a timpului de interventie in cazul oricarei probleme aparute in reteaua dvs.
Alegeti un abonament de Internet de la noi si instalati un sistem antiefractie cu noi si va vom propune din start de o reducere substantiala la orice abonament lunar de service calculatoare!