Despre Prompt Service Computer

Despre Prompt Service Computer Scurt istoric
Infiintata in anul 2005, compania noastra a pornit ca un mic service de calculatoare si echipamente IT. Ulterior, treptat, am inceput sa ne extindem si in alte domenii de activitate, cum ar fi furnizarea de acces Internet (incepand cu anul 2008) in zone greu accesibile firmelor de cablu, folosind echipamente wireless performante. Din anul 2010, in urma licentierii de catre IGPR, compania noastra executa lucrari profesionale de instalare camere de supraveghere si alarme.
Prezent
Prompt Service Computer - O echipa de profesionisti In prezent, avem contracte de intretinere IT cu numeroase firme private, dar si cu institutii publice (primarii, licee). Totodata, oferim Internet cu viteze de pana la 100 Mbps prin cabluri de fibra optica, UTP/FTP, precum si prin wireless, cu ajutorul echipamentelor profesionale de la Ubiquiti Networks. Ne extindem, de asemenea, portofoliul de clienti carora le-am instalat echipamente antiefractie.

Viitor
Nu stim exact ce ne rezerva viitorul, dar incercam sa fim pregatiti prin investitii importante pe mai multe planuri: avem in vedere in special imbunatatirea uptimeului conexiunilor Internet furnizate, prin extinderea retelei proprii de fibra optica, precum si prin conectarea la Internet prin intermediul a mai multi operatori nationali. Oferirea de pachete complete (servicii de Internet + service IT + instalarea de sisteme de alarma / supraveghere video) constituie o prioritate pentru noi in viitorul apropiat.