10.05.2012 - Lansarea siteului propriu

Lansare site propriu Prompt Service Computer
Devenim prezenti si pe Internet! Odata cu lansarea siteului www.promptservicecomputer.ro, puteti afla mai usor si mai rapid ofertele noastre actualizate, listele de preturi si ultimele noutati in materie de servicii furnizate.
Pentru sugestii sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati! Un scurt istoric al companiei noastre puteti gasi aici.

Va invitam sa accesati paginile dedicate serviciilor pe care le oferim in prezent:
Lansare site propriu Prompt Service Computer Fiind la prima versiune, siteul va beneficia de modificari consistente in viitorul imediat apropiat. Vom posta linkuri la cele mai utile aplicatii gratuite si vom prezenta o oferta completa in privinta sistemelor de alarma si supraveghere video.
De asemenea, in cel mai scurt timp posibil, vom publica pe site si modul de verificare a parametrilor de calitate tehnici pentru conexiunile Internet, in conformitate cu decizia ANCOM. Pe langa parametrii tehnici de calitate (vitezele minime/maxime, rata pierderii de pachete si variatia intarzierii de transfer), vom publica si parametrii de calitate administrativi (termenul de la care va incepe furnizarea accesului la Internet, termenul de remediere a deranjamentelor, respectiv termenul de solutionare a reclamatiilor utilizatorilor).